Extraliga mužů tento víkend otevírá své brány. Dynamo čeká Vsetín.

Již tuto sobotu 4.4. se uskuteční první kolo WITTE AUTOMATIVE EXTRALIGY MUŽŮ, kde nebude chybět ani náš mužský celek. V prvním utkání narazí náš tým na NK CLIMAX VSETÍN, a to na jejich půdě. DYNAMO má za sebou velmi kvalitní přípravu podloženou několika dobrými výsledky na turnajích a přátelským utkáním s SK ŠACUNG ČNES BENEŠOV 1947. Náš celek také posílil zkušený Jiří Macura, který by měl patřit s Janem ChalupouZdeňkem Musilem k tahounům týmu. DYNAMO nechce být letos pouze „do počtu“, ale rádo by zabojovalo o možnost zahrát si o medaile. Hlavním cílem je, jako v loňské sezóně, udržení soutěže i pro následující rok.

Co říci k našemu soupeři? VSETÍN se opírá o výkony dvou slovenských reprezentantů – Jána BrutovskéhoPatrika Peruna. Tito dva zkušení hráči dovedli v loňské sezóně tým k vytoužené medaili, když v utkání o bronz zdodaly TJ Spartak Pokerman.cz Čelákovice „A“. Letos odešel z týmu Jan Pavelka, který se vrací do svého mateřského klubu z Přerova, naopak se vrátil Josef Nezval a kádr doplní mladý slovenský reprezentant Branislav Belko.

V loňské sezóně jsme se Vsetínem uhráli jediný bod za remízu 5:5 právě ve Vsetíně. Domácí utkání jsme celkem hladce ztratili 6:1. Na Valašsko jedeme z cílem uhrát minimálně jeden bod. Utkání budete moci sledovat serveru www.tvcom.cz. Odkaz na online přenos přidáváme níže:

http://nohejbal.tvcom.cz/Zapas/44311-NK-CLIMAX-Vsetin-TJ-Propagacni-podnik-Dynamo-CB.htm

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>