Pohár ČNS žáků – Čelákovice (7.3. 2015)

O uplynulém víkendu se mladí českobudějovičtí nohejbalisté účastnili dalšího halového turnaje trojic pořádaného v rámci zimního poháru ČNS. Tentokráte byl pořadatelem extraligový oddíl z Čelákovic, který ve 2 halách připravil pro 14 účastníkůturnaje po všech stránkách kvalitní zázemí.

I na tomto turnaji potvrdili černobílé naděje svoji aktuální formu a dokázali se v turnajovém pavouku prokousat až do samotného finále. Zde narazili na velmi kvalitního soupeře na čele s nejlepším hráčem turnaje juniorským reprezentantem Kalousem. Celé utkání bylo dramatické a plné zvratů až do samotného konce, který gradoval ve 3. rozhodujícím setu, kde jihočeši dokázali  posledním možném míči strhnout celkové vítězství v utkání a tím i celém turnaji na svoji stranu a dokázali tak obhájit svoji pozici z 1. turnaje seriálu !!!

 

Konečné umístění:
1) TJ Dynamo ČEZ České Budějovice ( Potůček, Musil, Koudelka Václav, Koudelka Zdeněk)
2) Čakovice
3) Horažďovice
4) Kotlářka
5) – 8) Čelákovice „A“
5) – 8) Zbečník
5) – 8) Český Brod
5) – 8) Dolní Radechová

Dynamo ČB - Čelákovice Čelákovice - účastníci turnaje Čelákovice - medalisté

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>